JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

divendres, 14 de desembre del 2012


CURS DE CANT COL.LECTIU

L’Escola Folk del Pirineu – Tallers d’Arsèguel • Alt Urgell proposen un curs de cant col•lectiu mensual a càrrec de Jordi Fàbregas El curs constarà de 6 sessions de 3 hores intensives Un diumenge de cada mes, de gener a juny 2013: 20 de gener / 17 de febrer / 10 de març / 21 d’abril / 19 de maig / 16 de juny Horaris: diumenges de 10 h a 13 h.


El TALLER – CURS DE CANT COL·LECTIU s’estructura pensant en els que busquen el plaer de cantar en colla, exercitant la memòria tal com s’ha fet sempre en la tradició oral, sense papers ni partitures i amb la voluntat de poder traspassar el problema endèmic i el límit històric de saber, només, la tornada i, sent molt optimistes, la primera estrofa de les cançons.

Treballarem bàsicament el repertori tradicional del Pirineu i també altres cançons que formen part del patrimoni popular dels Països Catalans. La tradició de cantar en colla permet conèixer les melodies originals i buscar les segones veus d’acompanyament senzill, sense elucubracions contrapuntístiques, que ajudin i facin més comprensible el text i el sentit original de la cançó.

Buscant també l’estil del cant tradicional popular mediterrani, practicarem l’acompanyament en format de pedals i bordons de veus


Informacions generals
Període d’inscripció: del 28 de novembre 2012 al 3 de gener 2013
Taller de periodicitat mensual
Inici: diumenge, 20 de gener
Preu: 175 € (tot el curs) Pagament, en el moment de la inscripció.
Trobareu la butlleta d’inscripció a www.tradicionarius.cat