JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

dijous, 24 de novembre del 2016

TOCATÍ. Verona Setembre 2016

Els dies 16, 17 i 18 de setembre del 2016, vem tornar a Verona. Hi tenim una història, encetada des de fa un bon grapat d'anys. Sembla que, a la ciutat de Romeo i Julieta, la història hauria de ser d'amor. I no diré que no. Però principalment, la nostra és, una història de joc. 
I aquest any, ens hi vem apropar per viure i poder escriure un nou capitol, perquè aquells dies, a Verona, si celebrava el TOCATÌ, el festival internacional de jocs al carrer. Aquest és el gran motiu que ens fa tornar, sempre que podem, a gaudir d'aquesta preciosa ciutat del Veneto. 
Una part d'allò que hi vem fer, us ho explico tot seguit:

PAÍS CONVIDAT: LA XINA



Si voleu veure imatges de les baldufes que feien girar, visiteu l'enllaç del bloc d'en Biel Pubill



JOCS TRADICIONALS ITALIANS






ALTRES ACTIVITATS: Exposicions, Visites a les cases ....






EL PLAER DE RETROBAR AMISTATS

Grans persones que ens han acompanyat en aquest i en capitols anteriors i que tenen un gran protagonisme en el guió.

----------------------------------  


Aprofitant la il.lustració  d'Antonella Abbatiello (alfabeto delle fiabe, Topipittori), m'he pres la llibertat de fer una nova composició, per recordar el joc i el Tocatì 2016.

I aprofitant una bona pensada de l'amic Biel Pubill, poso un punt de llibre com a recordatori per quan tornem a continuar la història del joc a Verona, encetant un nou capítol.


Fins a una altre any!.