JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

dimarts, 24 de gener del 2017

Tardes de joc a BERGA. Gener 2017


Al Nació Digital podem llegir una interessant noticia:
Tornen les «Tardes de joc» a Berga

 El Casal Cívic s'omplirà de jocs de taula el proper dissabte 21 de gener de les 17.30 a les 19.30 hores.

Després d'una prova pilot el passat mes de novembre, i vist l'èxit de la Fira del Joc i de Nadal de Berga, l'Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració de Juga Jocs i Cia de Jocs l'Anònima ha tornat a apostar pel projecte "Tardes de joc". Aquestes, que es volen portar a terme mensualment durant els caps de setmana, tenen l'objectiu de convertir-se en un espai de cohesió entre les persones i els col·lectius, tot millorant la convivència entre els participants. 

Amb aquesta voluntat, el proper dissabte 21 de gener de les 17.30 a les 19.30 hores s'organitzarà la segona edició de les "Tardes de joc" al Casal Cívic de Berga (antic Casal de la Gent Gran), on es posaran a l'abast diversos jocs de taula. Segons la regidora de Cultura, Mònica Garcia, l'objectiu és "potenciar aquest espai d'intercanvi i recuperar el joc", i que això es pugui compartir intergeneracionalment. A "Tardes de joc" s'hi podran trobar diferents tipus de jocs de taula, des dels més clàssics fins als actuals. 

I també en fa ressò el REGIÓ 7 :

Parlant amb l'Òscar Garcia, de la Cia. de Jocs l'Anònima, em confirma la gran acceptació que ha tingut la proposta i el desig de poder donar-hi continuïtat. Em complau molt poder informar d'aquest tipus d'iniciativa que fomenta espais de relació a través del joc. Felicitats !.