JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

GEOCACHING

El geocaching és un joc que es realitza per tot el món gràcies a les noves tecnologies (internet i gps), que permeten amagar i trobar tresors, quasi bé sempre situats en emplaçaments curiosos, bonics i interessants. Això s'aconsegueix accedint a la web www.geocaching.com, donant-se d'alta i buscant possibles webs que indiquin tresors amagats en indrets que es pensin visitar.


En el meu cas tinc quatre tresors amagats en els següents indrets:

- El Quarto de Reixa GC20NCQ. A la muntanya de Sant Llorenç del Munt i serra de l'Obac.


-----------------------------------------------------

- El Morral Gran GC3BMXB. A la muntanya de Sant Llorenç del Munt i serra de l'Obac
El cache està dedicat a la Fanny Novell Ramos, que el dia 3 de febrer del 2012 va fer 50 !!!. Per molts anys !!!.


----------------------------------------------------------------- Sant Joan d'Isil.GC2G8ME. Al poble d'Isil, Valls d'Àneu-Pallars Sobirà
El cache està dedicat a la memòria d’en Cristian Duthil, occità de Foix, que assistí amb entusiasme durant 19 anys a la trobada dalt del port de Salau, amb el seu acordió. El 27 de Maig del 2007, va ser atropellat per un cotxe mentre ell anava en bicicleta.
En la pujada a Salau del 2007, els trabucaires de Gràcia van fer set salves en el seu honor, que representaven una salva per cadascun dels set països d’Occitània. Per l’Occitània que ell tant defensava i estimava.- Serradora de Sorpe GC3XJHH. (Amb en Martí Giménez) Al poble de Sorpe, Valls d'Àneu - Pallars Sobirà Aquest cache forma part del treball de recerca de 2n. de batxillerat amb el tema de LES SERRADORES HIDRÀULIQUES A LES VALLS D'ÀNEU, portat a terme l’any 2012 per en Martí Giménez (Isil/Terrassa).
Podeu trobar més informació sobre les serradores d’Àneu en el blog:

_________________________________________