JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

SETMANA DE JOCS AL CARRER. Terrassa


Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Centre Excursionista de Terrassa i Vet Aquí Que Associació Cultural pel foment de la Narració Oral, acullen i donen suport a la proposta de TOCAJOC/Miqui Giménez, de realitzar una setmana de jocs a Terrassa ( dels dies 2 al 10 de Setembre del 2017: Jocs i Contes del dia 4 al 8, cada tarda de 5h. a 8h.  Exposició del 2 al 10).

(cartell realitzat per Jordi Seró)

SETMANA DE JOCS AL CARRER. Setembre 2017
La Setmana de Jocs al Carrer neix amb el propòsit d’oferir espais lúdics i fomentar el joc al carrer,  compartit, familiar, multi cultural, no sexista i popular. 
Sorgeix a partir de l'experiència que han realitzat a Manresa (CAE) i que aquest any ja en serà la quinzena edició. Tant de bo altres poblacions facin seves propostes semblants i el joc torni a ser protagonista a les places i els carrers.

PROGRAMACIÓ:
Dies  4, 5, 6, 7 i 8: JOCS TRADICIONALS I ACTUALS (Jocs de tauler, d’habilitat motriu, de llançament, de cucanya, jocs dansats, taller construcció joguines...). Horari: de 5 a 8 de la tarda
Dia 7 : Nit de Jocs (Jocs de tauler). Horari:de 10 a 12 de la nit.
Dies 4, 5,6, 7 i 8: Espai de NARRACIÓ ORAL. (Contes a càrrec de Vet Aquí Que). Horari:a  ¾ de 8 de la tarda.
Dies, del 2 al 10. EXPOSICIÓ: “JOC a JOC, PLAÇA a PLAÇA”, realitzada per l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc. Horari: de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda (dilluns tancat).  Inauguració, dissabte dia 2,  a 2/4 de 8 de la tarda.

Totes les activitats de Joc es duran a terme a la Plaça Vapor Ventalló i dependències del Centre Excursionista de Terrassa (C/ Sant Llorenç, 10).  L’Exposició estarà instal·lada a la sala d’exposicions  Joaquim Cardellach dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, (C/ Teatre, 2).
Totes les activitats son de participació lliure i gratuïta.

ORGANITZA:
 Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Centre Excursionista de Terrassa,  Vet Aquí Que Ass. Cult. pel foment de la narració oral, Tocajoc/Miqui Giménez.

COL.LABORA:
Ajuntament de Terrassa, Consorci de Normalització Lingüística, Òscar Garcia de "Bloc de pares", Lluís Pinyot (Animador socio-cultural), L'Andròmina (botiga de jocs), El Social (secció escacs), Prodis, Fupar, Enric de Button Maker (futbol botons), Creu Roja, Bitlles Terrassa, Petanca Parc de Sant Jordi.

VOLUNTARIAT:

VOLS JUGAR AMB NOSALTRES ?


NOTA: A PARTIR DE LA SEGONA EDICIÓ (2018), LA SETMANA DE JOCS AL CARRER A TERRASSA, DISPOSA DE BLOC PROPI, ON HI PODREU ANAR TROBANT TOTES LES NOTICIES I ACTIVITATS RELACIONADES AMB AQUESTA PROPOSTA LÚDICA.
-------------------------------------------
ACTUALITAT i NOTICIES:La 5ª Setmana de jocs al carrer de Terrassa, a punt !!!


Cartell de la 4ª Setmana de Jocs al carrer de Terrassa. Realitzat per l'Anna Clariana
http://miquigimenez.blogspot.com/2020/08/setmana-de-jocs-al-carrer-de-terrassa.html3ª SETMANA DE JOCS AL CARRER - TERRASSA 2019


trobada de voluntaris/es.PA amb oli i sucre. Setmana de Jocs al Carrer. Setembre 2017


Amics i amigues voluntaris. Setmana Jocs al Carrer 2017


L'exposició JOC A JOC, PLAÇA A PLAÇA. Setmana Jocs al Carrer 2017


L'estona del conte, Setmana Jocs al Carrer Setembre 2017


Juguem el divendres 8-9-2017


Dijous Nit de Joc  7-9-2017

Juguem el dijous 7-9-2017

Juguem el dimecres 6-9-2017


Juguem el dimarts 5-9-2017 


Juguem el dilluns 4-9-2017


Video d'entrevista a TV.


Invitació exposició.


JOGUINETA.

La Rosa, instrument en mà !.


L'Anna també està a punt!


La Roser, sempre a punt !

La Montse vindrà a jugar i explicar contes !.

L'Àngels i el Marc a punt !.

Patacons. Article de recordsdeterrassa.wordpress

Programació i publicitat al carrer.


I els de Prodis !!!!, benvinguts !!!

I el Cesc Serrat, també !

La Mercè també s'hi apunta !


Els primers VOLUNTARIS !!!!


Rebuda a l'Ajuntament


VOLUNTARIAT !!!!
VOLS JUGAR AMB NOSALTRES ?"La família vapor" és el conjunt escultòric que podem trobar a la plaça Vapor Ventalló. Son obra de l'escultor Xavier Corberó.
Interpretant la proposta de Miqui Giménez, l'artista gràfic JORDI SERÓ, ha humanitzat els personatges i els fa jugar en fer, de manera brillant, el cartell de la Setmana de Jocs al Carrer.


(cartell provisional)


(cartell mida petita)