JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

MINISTRILS DEL RAVAL

Després d'estar formant part dels Ministrils del Raval al llarg de vint-i-cinc anys, deixo la formació. He passat unes extraordinàries vivències d'amistat i musicals amb totes les persones que n'han anat formant part. Ara em vull quedar amb tots aquests bons records i fer altres camins. Però ens anirem retrobant. Gràcies Ministrils.

EM COMPLAU ADJUNTAR LES IMATGES DE LES DARRERES ACTUACIONS DURANT LA FESTA MAJOR DE TERRASSA DEL 2014.
Assaig, divendres baixada del drac, diumenge ball de plaça i dilluns ball d'aniversari de 25 anys.

-------------------------------------------------------------------------------------

AQUESTA INFORMACIÓ JA NO ESTÀ ACTUALITZADA.
L'ANY 2015 DEIXO DE FORMAR PART DE MINISTRILS DEL RAVAL. NO ESBORRO LES DADES, ESTIMO I DEC MASSES COSES ALS MINISTRILS. LA FORMACIÓ CONTINUA FUNCIONANT I ENFILANT ESCENARIS. LLARGA VIDA MINISTRILS !.

Ara que ja fa més de vint-i-cinc anys que enfilem escenaris i anem pel món sent músics, encara volem continuar a la Festa. Oferint melodies amb sonoritat mediterrània per menar i deixar-se portar. Sons propers per gaudir de pessics d’amor, de brindis a pleret, d’amistats franques, de picades d’ullet, de canvis de parella, de plaents complicitats, de secrets picants i de besades dolces com el vi. Sons de festa per a envelats enjoiats.


ministrils passejant xica


Ministrils del Raval està format actualment per: Carles Llogueres (gralla i veu), Jaume Moros (Fiscorn), Isi Vàzquez (bateria), Miqui Giménez (acordió, guitarra, flabiol i tamborí i veu), Pere Ruiz (saxo), Josep Mª Pey (tenora) i Joan Obrados (Tuba). 

ministrils bar xica

Us oferim espectacles de ball tradicional, concerts de música tradicional, i un espectacle de jocs tradicionals itinerant. Per a gaudir i xalar amb la FESTA !.

foto ronda xica

_______________________________________________

PUBLICACIONS: 

mel prenen


_______________________________________________________________________


_________________________________________________


CONCERT:
EL NOSTRE CALENDARI FESTIUImatge escenari

 ____________________________________________________

Més informació:


www.ministrilsdelraval.com