JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

dilluns, 25 de febrer del 2013

Nou llibre d'en David Puertas


El bon amic David Puertas (recordeu els SIDOKUS ?)ens fa saber que acaba de publicar un nou llibre. Es titula ABANS I DESPRÉS DEL CONCERT i recull 50 articles publicats en els darrers 15 anys a la comarca del Garraf. La música és el fil conductor de tots ells, però —com sempre— no és més que una excusa per parlar de la gent, del poble, de l’educació, de les nostres tradicions, de la política local, de la natura..
La presentació serà el proper diumenge dia 3 de març a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, a les 18’15h, just abans del concert que a les 19h oferirà la Camerata Eduard Toldrà amb música per a cordes de Haydn, Boccherini i Strauss.
Podeu trobar el llibre a totes les llibreries del Garraf al preu de 9,95€ i també el podeu adquirir en la versió electrònica al web de Clivis-Publicacions (és el primer llibre que publica en format electrònic!. Però també hi ha l'opció de que ell mateix us l'envii per correu. (david@sidokus.com)