JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

dissabte, 27 de febrer del 2016

Adéu, Peugeot, Adéu.

A mi em passa, després de moltes estones compartides, hores de bons serveis, jornades d'escoltar converses, xerrades, fins secrets, i no dir res i anar escoltant. Després de compartir paisatges (i peatges), de no defallir, de carregar i deixar-se encabir mils d'andròmines (Recordo que potser el màxim, era arribar a Isil amb la canoa al sostre, tres bicicletes dins, llenya, maletes i neveres amb menjar, i nosaltres!. Però a la darrera escola d'estiu, els jocs, els instruments i l'equip de so sobresortien per les finestres !). Després d'aguantar els acompanyaments del conductor xiulant les melodies radiofòniques . Després de suportar roncs de migdiades i dormides de sac  i també, d'aguantar algun que altre bony. Després d'això i molt més, ara li diem adéu. 

I, a mi em passa, que estic tristoi, se'n va un bon company. Hi hem confiat i ens ha respost. Ha enregistrat mils d'emocions en el mirallet (estic pensant en treure'l i quedar-me'l) i en algun racó encara hi deu haver el so d'alguna de les moltes cançons "que al seu bon pas foren cantades". 

Si troba nous companys, li desitgem que li canviïn l'oli quan toca, que no estalviïn en posar-li bon carburant, que li facin fer bons viatges i gaudeixi de les millors aventures.

Adéu , Peugeot, adéu.
(febrer 2016)