JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

dijous, 11 de maig del 2017

II Simposi internacional de focs a la mediterrània. Reus , maig 2017

 Des de CARRUTXA ens arriba la informació de la celebració del 


ens diuen això:

Hola,
ens posem en contacte amb vostès per anunciar-los que l'organització del II Simposi de Focs Festius a la Mediterrània que celebrarem els dies 26, 27 i 28 de maig a Reus funciona a ple rendiment i finalment podem anunciar el programa definitiu.

A dia d'avui doncs, estem en condicions de dir que comptarem amb una trentena de comunicacions i conferències i tot un seguit d'activitats d'oci i difusió paral·leles que tindran per objectiu apropar la festa i el foc a la ciutat.

Per altra banda, encara estem treballant en la preparació del material audiovisual per projectar dissabte a la tarda, si disposeu de material relacionat amb el foc i la festa que considereu que seria interessant projectar us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres i estudiarem la seva viabilitat.

Esperem doncs, comptar amb la seva participació.

Atentament

Carrutxa. Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria

------------------------------------------   
L'any passat, el Simpòsi es va celebrar a VIC. Hi vaig presentar dues comunicacións : Jocs a les Falles d'Isil i les DANSES a les Falles d'Isil, que segurament seran recollides en les actes que es presentaran el diumenge al matí.  Mirarem de ser-hi.. Bona feina !